Alte categorii

Grila Lista

Icoana facatoare de minuni

Actualitate

Vineri, Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului a ajuns la Manastirea Cosoteni unde a fost asezata pentru doua zile in biserica asezamantului monahal. Zeci de credinciosi au participat la slujbele oficiate cu acest prilej de preotii manastirii de la Cosoteni.

Trafic Alexandria

Actualitate

Codul galben de ninsori abundente nu a creat probleme pe drumurile din judet. Potrivit autoritatilor, s-a actionat cu un numar de 20 de utilaje, iar circulatia s-a desfasurat in conditii de iarna.

Carmen Dan

Actualitate

Premierul Mihai Tudose i-a cerut, prin intermediul presei, ministrului de Interne să demisioneze. Carmen Dan nu a demisionat în această seară. Din contră, aceasta a lansat propriile acuzații la adresa premierului Tudose și a altor persoane.

Adrian Paun

Administratie

Modificarea retelei scolare prin trecerea fostului Liceu Tehnologic Nr. 2 din subordinea Liceului Emil Racovita in subordinea Colegiului Tehnic Anghel Saligny a incins spiritele in ultima sedinta a consiliului local Rosiorii de Vede.

Verde in cartiere

Administratie

Ieri, la Rosiorii de Vede a avut loc conferinta de lansare a proiectului "Verde in cartiere" finațat prin Programul Operational Regional Axa prioritară 5 – Imbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural. Valoarea totala a proiectului este de peste patru milioane de lei.

Varza cu carnati

Administratie

A devenit deja traditie ca de 1 decembrie muncipalitatea alexandreana sa ofere celor prezenti la actiunile dedicate Zilei Nationale varza cu carnati. Anul acesta au fost oferite 2500 de portii.

Petre Daea

Agricultura

Ministrul Petre Daea a fost în vizită la bătrânii din centrele situate în localitățile Cervenia și Furculești. Acesta a continuat campania începută în urma cu ceva timp de promovare a lânii de oaie. Acesta a adus bătrânilor din cele două centre șosete din lână și paturi confecționate din același material.

Protest la APIA Teleorman

Agricultura

Agajaţi APIA Teleorman au interupt astazi programul de lucru timp de o ora şi au derulat o acțiune de protest spontan în faţa sediului instituţiei judeţene. Nemulțumirile acestora sunt legate de impactul pe care îl va avea legea salarizării asupra veniturilor.

Producatori de tomate

Agricultura

Producatorii de tomate din judet care au solicitat sprijin financiar vor intra in posesia banilor. Acestia vor primii din partea statului 3000 de euro la hectar.

Revolutia fiscala

Economic

Contribuţiile sociale vor trece de la angajatori la angajaţi începând cu 1 ianuarie 2018, potrivit unei Ordonanţe de Urgenţă pentru modificarea Codului Fiscal, adoptată în 8 noiembrie.

Se schimba banii

Economic

Banca Nationala a Romaniei a anuntat ca va emite noi bancnote si monede, incepand cu 1 ianuarie 2018, care vor circula pe piata in paralel cu cele vechi pana la sfarsitul anului.

Robor la 2,18%

Economic

Indicele Robor la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la nivelul de 2,18%, cel mai mare din octombrie 2014 până în prezent, potrivit BNR.

Colocvii crestine

Evenimente

Colocviile crestine dedicate Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos au avut loc in unul din cele mai vechi lacase de cult din Rosiorii de Vede, Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena.

Zeci de oameni cu suflet mare s-au adunat aseara la Sala Polivalenta din Alexandria pentru a da o mana de ajutor lui Alexandru Stoian. Baiatul are nevoie de bani pentru o interventie chirurgicala ce va fi efectuata la sfarsitul lunii ianuarie in Viena.

Spectacol Nanov

Evenimente

In sala de spectacol a caminului cultural din Nanov a avuut loc un spectacol. Acesta a fost organizat de catre Organizatia nonguvernamentala “Plaiuri nanovene”.

Profesoara agresata Poroschia

Justitie

Tanarul de 16 ani care a agresat un cadru didactic in Scoala Gimnaziala din localitatea Poroschia a scapat de arestul preventiv, dar s-a ales cu control judiciar pentru 60 de zile. Decizia a fost luata in urma cererii de suspendare a arestului facuta de catre avocatul acestuia.

Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman

Justitie

In fiecare an pe data de 25 octombrie este marcata Ziua Europeana a Justitiei. Cu acest prilej, astazi, Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman si-a deschis portile iar doritorii au putut vizita institutia.

CJ Teleorman

Justitie

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au ridicat miercuri documente de la sediul Consiliului Judeţean Teleorman, operaţiunea încheindu-se noaptea trecută, la ora 3:00.

Autoturism in flacari

Social

Pompierii militari din cadrul Detasamentului Videle au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe raza localitatii Cosmesti.

Batrana salvata de pompieri

Social

Potrivit ISU Teleorman, astazi, la ora 08.30, pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Videle au salvat o batrana de 91 de ani, cazuta intr-o fantana, in localitatea Merenii de Sus.

Accident Perii Brosteni

Social

Patru persoane, intre care doi minori, au fost ranite intr-un accident produs miercuri pe DJ 504 in localitatea Perii Brosteni.

Publicitate

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro