Alex

Zeci de oameni cu suflet mare s-au adunat aseara la Sala Polivalenta din Alexandria pentru a da o mana de ajutor lui Alexandru Stoian. Baiatul are nevoie de bani pentru o interventie chirurgicala ce va fi efectuata la sfarsitul lunii ianuarie in Viena.

Ziua Nationala Zimnicea

1 decembrie a fost sarbatorita si la Zimnicea. Din programul zilei nu a lipsit depunerea de coroane la monumentul eroilor din parcul central al orasului, o slujba de pomenire a eroilor neamului, un concert de muzica romaneasca, dar si traditionala fasole cu carnat.

Aprindere lumini

Ca si in anii trecuti, seara de Sfantul Nicolae a adus in orasul de la malul Dunarii luminile de sarbatori. Evenimentul de ieri a fost insa unul mai retinut decat in anii precedenti, comunitatea zimniceana aducand cu aceasta ocazie si un omagiu celui care a fost Mihai 1 al Romaniei.

Biserica din Trivale Mosteni

Credinciosii din localitatea Trivalea Mosteni au avut parte de un eveniment important pentru urbea lor. Acestia au participat cu mic cu mare la hramul lacasului de cult, eveniment ce a avut loc de Sfantul Andrei, slujba fiind oficiata de un sobor de 10 preoti.

Mai multe articole...